Vaihtoehtoiset hoitomuodot

 • Shiatsu / Akupainanta

  Japanista käännettynä Shiatsu tarkoittaa "sormen painallusta". Viiden elementin teorian perusteella meridiaaneja ja akupainantapisteitä hoidetaan sormenpaineella. Tukkeutuneet nivelet löystyvät, kipu vähenee, lihakset voivat rentoutua ja energia virtaa taas vapaasti. Hoidon tavoitteena on vahvistaa fyysistä, emotionaalista ja henkistä tasoa.

 • Korvan vyöhyketerapiahoito

  Kehoon ja sen toimintoihin pääsee käsiksi stimuloimalalla terapiapuikolla korvan refleksipisteitä. Auttaa energian puutteeseen, kivunlievitykseen esim. migreeniin, nivelkipuihin, lääkkeiden poistoon esim. anestesian tai antibioottihoidon jälkeen, unihäiriöihin, kroonisiin sairauksiin, tupakoinnin lopettamiseen ja moneen muuhun.

 • Neuvontaa yrttien käytössä

  Monia vaivoja voidaan lievittää tai poistaa lääkeyrteillä, jotka kasvavat usein aivan ulko-oven ulkopuolella, teenä, tinktuurana, voiteena, hauteena jne. Fytoterapeuttina neuvon sinua mielelläni tässä asiassa. Jos oireet jatkuvat, ota välittömästi yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Perinteinen kiinalainen lääketiede olettaa, että terveys tarkoittaa riittävän energian tasaista virtausta kehossa. Tukos ja energian puute voivat johtaa sairauteen. Energiaruuhkat on raivattava ja energiapula-alueita täytettävä, jotta päästään taas "liikkeelle". Menetelminä tarjoan akupainanta/shiatsua, akupunktiohierontaa, korvavyöhyketerapiaa, fasciarelaksaatiota, moksaa, kuppausta ja lääkekasvineuvoja.

 • Torstaisin annan terapiaa Kumpeli Spa Hotellissa Heinolassa, Muonamiehenkatu 3, 18100 Heinola
 • Terapiaa muina viikonpäivinä (ma, ti, mi, pe) Hakatie 18, 18100 Heinola
 • Ajanvaraus ja puhelinnumero: +358 41 31 53 672
 • Terapian hinnat: 30 min = € 40,- // 45 min = € 55,- // 60 min = € 75,- // Kinesiotappaus +€ 10,-

 

Dunja Estermann

Hakatie 18

Fin-18100 Heinola

Suomi / Finland

puh +358 41 31 53 672

www.medimanus.com

E-Mail: dunja@medimanus.com

Medimanus 0